Home

Vásárlás webkártyával

A Mastercard SecureCode rendszerben regisztrált Mastercard/Maestro kártyabirtokosok jelszót választanak a kártyát kibocsátó banknál, mely segítségével azonosíthatják magukat internetes vásárlás esetén, és amely védelmet nyújt a Mastercard/Maestro kártyák jogosulatlan használata ellen Sziasztok, otp webkártyával ha vásárolok paypylon keresztül dollárban akkor miért eur van az otp direktben? köszi. midnight coder 2015.04.15-1 0 83: A webkártya kurva jó volt amíg az OTP-nél voltam. Sajnos átmentem a K&H-hoz mert lakásra vettünk fel hitelt és ez nyújtotta a legolcsóbban. De olcsó húsnak híg is a leve.

Gyakori kérdések az online bankkártyás fizetésről ESE

 1. t egy online bankszámla, 5 perc alatt létre tudod hozni a fiókod, nem kerül pénzbe, nincs számlavezetési díj, nincs semmi! Kizárólag az kerül pénzbe, ha Neked fizetnek - ekkor és csakis ekkor egy bizonyos százalékot von a rendszer a tranzakcióból a táblázat szerint
 2. ek érvényességét az elfogadó megvizsgálja, majd a vételárat beszedi a vásárló bankjától. Más esetekben a webkártyával csak a konkrét vásárlásra elkülönített ellenértéket lehet elkölteni.
 3. CIB bankkártyás fizetés. Az NFCShop.hu Webáruház (a továbbiakban: Webáruház) a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank.
 4. Bankkártyás Fizetés. Az online bankkártyás fzetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013
 5. A legjobb megoldás a PayPal összekötése egy WebKártyával, amely egy virtuális bankkártya (bankonként különböző néven érhető el). Ha ezt a kártyát kötjük össze a PayPal rendszerrel, akkor elég a vásárlás idejére feltöltenünk annyi pénzzel, amennyire szükségünk van. Garanci
 6. Bankkártyás és PayPal fizetés Bankkártyás tájékoztató: Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges.

OTP webkártya - használta már valaki? - Index Fóru

PAYPAL használata és online kártyás fizetési lehetőség

A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit! bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései 1

Mire, hol és hogyan lehet használni a bankkártyát? - MN

 1. t internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései. 1
 2. t internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé
 3. CIB online fizetési tájékoztató. A militarytabor.hu a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A militarytabor.hu a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a.

Fizessünk virtuális webkártyával! és általában csak a vásárlás lebonyolítását megelőzően helyez el pénzt a kártyán. A T-Mobile Rt., a Gazdasági Kutató Rt., valamint a Sun Microsystems június-júliusban végzett közös felmérése szerint 2005. március 31-én megközelítőleg 53 ezer, kizárólag internetes fizetésre. A vásárlás menete. valamint internetes használatra alkalmas webkártyával kezdeményezheti a fizetést. A sikeres tranzakció után postázzuk a megrendelt termékeket vagy kiszállítjuk a választott átvételi pontba. Kérjük, minden esetben ellenőrizze a csomag sértetlenségét, amennyiben a csomag sérült, a szállító az ön.

CIB bankkártyás fizetés - NFCsho

Internetes vásárlás esetén ügyeljen arra, hogy valamilyen módon titkosított oldal legyen a fizetőoldal! Ha rendelkezik webkártyával, inkább használja azt internetes fizetésre! Kártyaszámát ne adja meg e-mailben, vagy faxon, ha mégis így kérnék, akkor óvakodjon a szolgáltatótól A Danvantara Kiadó honlapjának használatakor az itt felsorolt vásárlási tudnivalókat és feltételeket kérjük, vegye figyelembe. Regisztráció / felhasználói fiók kezelése. Vásárlás és megrendelés kezelése. Szállítási feltételek. Fizetési feltételek. Rendelés lemondása, panaszkezelés. Adatvédelmi és adatkezelési. A Jezsuita Kiadó webáruháza a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással. A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései Biztonságos vásárlás. AZ O'Neill webshopunk az OTP Bank által biztosított bankkártyás és a PayPal fizetési módot nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé..

Bankkártyás Fizetés - teletal

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehet?vé. Fizetés lépései 1 Bankkártyás fizetés. A www.sieberz.hu webáruház a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128. Olvassa el Teletál Ételfutár Kft. ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit! bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései Brutális növekedés a netkártya piacon! Idén áprilisban 2700 e-bolt működött Magyarországon, ami több százzal magasabb a 2008-as adatnál. Az internetes értékesítés a teljes magyarországi kiskereskedelmi forgalomnak ma már több mint az 1,6 százalékát adja, egy éve ez a mutató még egy százalékon állt. Úgy fest tehát, hogy a webes vásárlásban egyre jobban bízunk.

Vásárlási segédlet. Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz. • Olvassa el Weboldalunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a fizetés feltételeit! • Tanulmányozza át a Weboldal biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát! bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé Olvassa el Honlapunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit! bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései A vásárlás menete minden esetben az alábbi: A vásárlás az sf.redgensport.hu oldalon történik. A sikeres tranzakciót követően Ön néhány másodpercen belül automatikusan kap egy emailt, amely a sikeres vásárlást visszaigazolja. Amennyiben nem sikerült a vásárlás, úgy erről is értesítést küldünk Szállítás és Fizetés. A 4KSHOP termékeit a GLS futárszolgálat, a Home Delivery Team (HDT) /ROYAL futárszolgálat és a Csomagküldő.hu (csomag pontokra) szállítja. A csomagok kiszállításának folyamatáról a futárszolgálatok központi e-mail címein és telefonszámain érdeklődhet. E-mailben az info@gls-hungary.com vagy a.

Ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, jóváírjuk az egyenlegeden a vásárlás összegét. Ezt nevezzük mi Bónusz Brigád 100%-os garanciának. Bár nem rajongunk a gondolatért, hiszen mi csak közvetítő szerepet játszunk a partner-cégek és közted, de szeretnénk, ha elégedett lennél a Brigáddal. Mert fontos vagy nekünk Kulcs-Soft Nyrt. 1016 Budapest, Mészáros utca 13. +36 1 336 5300 [email protected] Alapítás éve: 1989 Cégjegyzékszám: 01-10-045531 Adószám: 13812203-2-4 A Bezzegh Épületgépészeti Kft. weboldala egy folyamatosan frissülő, és bővülő weboldal. Gyöngyösön a Szurdokpart út 6 szám alatt található. A webshopon a legújabb termékek, a legújabb akciók találhatóak meg. Termékeink aktuális katalógusait, leárazásait elérhetővé tesszük mindenki számára. Több fajta szolgáltatásunkat is megtalálja A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései 1

Video: Külföldi rendelések - Rendelj Kínából! - Minden amit a

Bankkártyás és PayPal fizetés - Egzotikus fűszere

 1. Bankkártyás fizetés. A bhpgumi.hu a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A bhpgumi.hu a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz.
 2. t internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé
 3. t internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései . Ön a Webáruház oldalán választja ki az árut/szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni..
 4. Fizetési tájékoztató. Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz.

hellomobilshop.hu webáruház - Vásárlási útmutat

Netes vásárlás Mastercar

 1. Biztonságos vásárlás. A Dockyard webshopunk az OTP Bank által biztosított bankkártyás és a PayPal fizetési módot nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A webshop a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, az OTP Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz.
 2. A https://nekednekem.hu/ webáruház a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS.
 3. Valaki meg tudná mondani hogy az AMAZON-on lehetséges-e OTP Webkártyával a vásárlás ? Esetleg próbálta már valaki ? Köszi [ Szerkesztve ] #2127 nuri aktív tag Mikulas14 #2126. Új Válasz 2016-03-11 16:29:00 #2127. Új hozzászólás Összes.
 4. Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium. Cím: 3529 Miskolc, Fényi Gyula tér 2-12. Telefon: +36 (46) 560 458. Email: fenyi@jezsu.hu. Adószám: 18413720-2-0
 5. őségű kutyatáp gyors szállítással. Ismerje meg a száraz és nedves PLATINUM kutyaeledeleket
 6. t internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései. Ön a sheffie.hu oldalán választja ki az árut, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni..
 7. Vásárlói Tájékoztatás Bankkártyás Fizetésről - UV-C készülékek közvetlenül az importőrtől, rakárról

A Szentimre Optika webáruház a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Szentimre Optika webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS. Regisztráció nélküli vásárlás esetén adja meg számlázási és szállítási címét. A következő lépésben válassza ki az Önnek megfelelő szállítási módot: Házhozszállítás (GLS futárszolgálattal) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé Általános Szerződési Feltételek a www.fitness-index.hu oldalon található Webáruházból történő vásárlásra. 1. Általános információk A www.fitness-index.hu weblap üzemeltetője: Cégnév: Pan-Trade Kft. Székhely: 1085 Budapest, József körút 83. Cégjegyzékszám: 01 09 463679 Telephely: 1085 Budapest, József körút 83. és 1173 Budapest, Pesti út 237. A/35. Adószám. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit! Tanulmányozza át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát! valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé..

• Olvassa el Tapéta webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit! ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé Fizetés bankkártyával Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS. 1. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS A megrendeléseket Magyarország egész területén a Paul Művek Kft. igény szerint házhoz szállítja a megrendelés során megadott címre. Kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni kiszállítással. A Paul Művek Kft. futár partnere a DPD Hungária Kft., és a Pannon XP Kft. Külföldi kiszállításra csak egyedi egyeztetés alapján van. A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyá

Vásárlás folytatása Megrendelés. valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései. Ön a sousvidefolia.hu oldalán választja ki az árut, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.. 15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás akár 24-48 órán belül! Termékeinket mintaboltjainkban ki is próbálhatja! Kezdőoldal Online bankkártyás fizetési információk. ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS a www.vivamax.hu weboldalon. Vivamax webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást. A Weboldalon való vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását. bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé Ezek a vásárlás leadásának segítő funkciói, termékajánló, alap statisztikák a vásárlásokról! Elengedhetetlen statisztika Statisztikai sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez Olvassa el az afavisszaigenyles.hu ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit! bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései

Vásárlás bankkártyáva

Bankkártyás fizetés. Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót. A sikeres hitelesítést követően folytatódik a fizetési folyamat. A fizetést.

Online vásárlás Htled elektromos fűté

 1. Olvassa el a logo2go webáruház ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit! Tanulmányozza át a logo2go webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát! Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait
 2. t a számla végösszegét és a szállítási költséget. Itt leellenőrizhetik rendelésük helyességét, különös tekintettel az árakra és a mennyiségekre, melyeket igény szerint módosíthatnak, javíthatnak is
 3. Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott.

maiUtazás.h

Vásárlási szándéka esetén a megvásárolni kívánt terméket a Kosárba gomb megnyomásával egy virtuális kosárba helyezi. A Kosár Megtekintés gombjára kattintva megtalálja a vásárlás során kosárba helyezett termékeket, valamint a számla végösszegét és a szállítási költséget 12 éves topik, de éppen ma próbáltam OTP Webkártyával Steamen játékot venni, és az általad írt hibaüzenetet adta nekem is. Most használtam volna először a webkártyát, hát nem jött be. Fogalmam sincs, hogy miért. Valódi bankkártyával sikerült a vásárlás

Elfogadott kártyák. A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései vásárlás esetén, és amely védelmet nyújt a Mastercard/Maestro kártyák jogosulatlan használata ellen. A CIB Bank elfogadja a Mastercard SecureCode rendszer keretein belül kibocsátott kártyákat Olvassa el Webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a fizetés feltételeit! Tanulmányozza át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát! bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé • Olvassa el felület ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit! engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései. 1. Ön a regisztrációs felületen választja ki a szolgáltatást. A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard / Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései. 1

Vásárlói tájékoztató - Albérlet

Biztonságos vásárlás. A Columbia webshopunk az OTP Bank által biztosított bankkártyás és a PayPal fizetési módot nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.. Vásárlási feltételek (Általános szerződési és felhasználási feltételek) Bevezetés Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója szeretne lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és.

anandashop.hu webáruház - Vásárlási feltétele

Számlázás, fizetési módok A számlát minden esetben a Plum Magyarország Kft. állítja ki, amely tartalmazza a termék vételárát és a szállítási költségeket. A megrendeléskor az alábbi fizetési módok közül választhat. Előre átutalással: A kiszállítást megelőzően banki átutalással a Plum Magyarország Kft. CIB Banknál vezetett 10700268-43051700-51100005 számú. Fizetési módok - Nonstop Bútor. Oldalsáv. II. Fizetés módja. A termék kiválasztása után a megrendelést követően Ön a következő fizetési módok közül választhat: - Átutalással a díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra. - Utánvétel, azaz helyszínen a bútor átvételét követően egy összegben, forint készpénzben a. Olvassa el az Angolnyelvgyerekeknek.hu ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit! bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetés lépései