Home

Erdei állatos mesék

A mélységes és kusza bozóttal átszőtt, áthatolhatatlan dzsungelben élt, éldegélt egyszer a tigris. Az egyik reggelen nagyon megéhezett, és hiába kutatott a réten, a bozótban valamilyen zsákmány után. Végül is messze-messze, a távolban megpillantott egy ke Látogatás 22773. Értékelés Erdei mese Egyszer, egy kellemes tavaszi napon, tarka vadmalac turkált az erdő melletti tisztáson. Éppen akkor iramodott arra egy eleven rnókuskölyök. Megállt, s nézte a malacot. - Röff... Röff.. meguntuk az erdőt. Itt több a turkálnivaló. - Mi meg a rágcsálnivalót kedveljük - hadarta a mókus

Erdők, mezők állatai - versek, mesék, történetek. Furcsa hangot adott ki, egyáltalán nem volt óvatos, mint az erdő lakói. Mozdulatlanul állt. Remélte, hogy a bokrok jótékonyan elrejtik majd, de arra nem gondolt, hogy a felé közeledő állatnak kiváló a szaglása. Már csak pár méterre volt tőle, amikor mégis kiugrott. Volt az erdő kellős közepén egy kakas meg egy pipe. Meghalt a gazdájuk, nem volt mit enni nekik. Megéheztek. Találtak aztán egy szem vadkörtét, de a vadkörte nagyobb volt, mint a pipe gégéje. Hát azt mondja a pipe: - Menj gyorsan, kakaskám, hozzál egy k Látogatás 29166. Értékelés Erdei állatok. Mennyire ismered őket? Nézd meg ezt a találós kérdések videót, játssz velünk és kiderül! A találós kérdések segítségével sokat tanulhatsz az e.. 22 mondóka és vers állatokról - Tanítsd meg a gyermekednek is! Ezúttal, állatokról szóló mondókákat és verseket gyűjtöttünk csokorba. Ezekkel a kedves, néhol humoros kis mondókákkal és versikékkel a gyerekek megismerhetik az állatok néhány rájuk jellemző tulajdonságát is, és játékos szórakoztató formában.

Sajdik Ferenc 1980-as években kiadott könyvsorozata adta az ötletet az állatos mesék feltámasztásához. Generációk nőttek fel ezeken a könyveken. Elsősorban gyermekeknek szánjuk, de nem kizárólag, mert felnőtteknek is vidám perceket szerezhetünk a filmekkel. Sajdik Ferenc forgatókönyve, groteszk humora illetve a kép és figuratervei garantálják a filmek egyediségét. A. Az erdőben madarak adtak nekik koncertet, amikor beléptek a hűs, árnyat adó lombok alá. Az őzike riadtan nézett rájuk, de amikor látta, hogy jó szándékkal jöttek, nem ellenségek, bátran előjött rejtekhelyéről és vidám ugrándozással köszöntötte az erdőbe tévedt vendégeket Találd ki, hogy melyik állat hangját hallod!Töltsd le a mese színezőjét a NándiMese facebook oldaláról!FACEBOOK: https://www.facebook.com/nandimese/Nézd. A vén kutya rövid mese. Gyermekkel vagyok 2020.09.29. Mese, Rövid mesék szövegesen. A vén kutya Hol volt, hol nem volt, volt a világon egy ember, ennek az embernek volt egy kutyája. A kutya már nagyon öreg volt, nem bírt harapni, csak ugatni. Egyszer az ember kint. Tovább »

Állatos mesék. A mesék világában legtöbbet az állatokkal találkozhatunk, nincs ez másképp a mesefilmeknél! Ezen az oldalon RENGETEG állatos mesét nézhetsz meg online, amikor csak a kedved tartja! Tom és Jerry mesék. augusztus 14, 2018. 0 4 703 Nyári táborok az állatos és erdei kalandok jegyében. Ismerkedjetek a természettel, az állatokkal, tanuljatok túlélési praktikákat és rengeteg jó kirándulás is vár rátok. Most 8 olyan izgalmas tábort mutatunk nektek, ahova mi is szívesen elmennénk. Nyári táborok 2021 1. rész Ebben a részben megnézzük milyen állatok élnek az erdőben

Állatmesé

A gyerekek ujjongva siettek hozzá, és mindketten kaptak egy-egy kis pohárral belőle. A bokor tövéhez öntötték, mert ott látták a legtöbb nyomot. Még vártak néhány percet, hátha a nyuszi máris belekezd a lakmározásba, ám hamarosan elkezdtek dideregni, így aztán inkább bementek a házba Állatos történetek. Járfás János: A fekete farkas. Carmen a farkaslány. Carmen falkája. Az őzmama családja. Az öreg őz története. A Vapiti szarvas. Bundás Go! mesék Gumimacik Halloweeni mesék Kacsamesék Karácsonyi mesék Magyar Népmesék Magyar Rajzfilmek Maja, a méhecske Monster High mesék Pityke őrmester Rejtélyek városkája Scooby-Doo mesék Star Wars: Lázadók Teljes mesék Tom és Jerry mesék Én kicsi pónim: Varázslatos barátsá Tavaszi mesék Cím Közzétéve; A hóvirág (Zelk Zoltán meséje nyomán) 2010.02.16. Bolla Gábor: A lepke cipőj

Mesekönyv - Állatos mesék (sok) Valamiért nem mindig sorrendben teszi fel a képeket a rendszer, de ha letöltöd, ott már jó lesz, mert a képeik nevei szerint rendezi a gép :) Lépésről-lépésre Az állatok 18-24 hónaposaknak: Lépésről-lépésre Az állatok 24-36 hónaposaknak: A tyúkanyó és a róka: A torkos mackó Erdő közepében jártam, jaj, mit láttam, jaj, mit láttam! Három nyulak ottan ültek éppen ebédre készültek. Akkora volt foguk, szájuk kis egérke vagy hozzájuk! Hát még miről beszélgettel Hogy eztán csak medvét esznek!-Egyébre se volt már kedve szaladni kezdett a medve. Elöl róka, hátul medve, közbül a farkas lihegve Erdők , mezők állatai - versek, mesék, történetek. A szél megint emberszagot sodort felé, és egy állat szagát, amit még nem ismert. Rengeteg nagy erdő szélén élt kis kunyhójában a favágó a. A kemencepadkán pedig három állat pihent: egy tyúk, egy . Volt egyszer a köröskörül erdőben egy sudár, fiatal tölgyfa mászik az erdei mókus, szép ez az állatos emlék. Hallgat a nádi poszáta, csendes a kis sün, a gébics, alszik a tóban a teknős, alszik a hód, velük én is. 2. Tóth Krisztina: Lajhár Levélárnyékban ring a nagy hát, nem látni a lomb közt a lajhárt. Tényleg nem könnyű fölfedezni, mintha nem is lógna ott senki

Boldogbaba: Mesekönyv - Állatos mesék (sok)

Erdők, mezők állatai - versek, mesék, történetek

 1. Versek állatokról Cím Közzétéve; Andók Veronika: Nyár: 2020.06.03. Arany János: Régi jó időbő
 2. dig sorrendben teszi fel a képeket a rendszer, de ha letöltöd, ott már jó lesz, mert a képeik nevei szerint rendezi a gép.
 3. Erdő mélyről kakukk szó száll, amerre a kakukk kószál. Kakukk Marci, Kakukk Marcsi, kakukknótád hosszan tartsd ki! Hangos tőled erdő liget, ám kettőssé vált a híred, hiszen eszel rovart, férget, ám nem bélelsz saját fészket., tojásaid széjjel szórod, más nevelje fel porontyod! Más itassa, más etesse, éhes óhaját.
 4. t mi. Projektfalunkon először elhelyeztük az erdőben élő állatokat, majd megbeszéltük a jellemzőiket
 5. Jul 19, 2021 - Boldogbaba: Mesekönyv - Állatos mesék (sok

A magyar népmesék sorozatból a mai esti mese, Az Az állatok nyelvén tudó juhász lesz a Napi Mesék oldalán. Illyés Gyula Hetvenhét Magyar népmese kötetében is megtalálható a Az Az állatok nyelvén tudó juhász esti mese Mély volt a kút, hosszú a kötél, s nehezen forgott a kerék, ha egy-egy teli vödör vizet fölhúztak a kútkáváig. Olyan mély volt a kút, hogy a nap se láthatta meg benne fényes arcát, csak sugarai értek le egy darabig a kútgödörbe, s ameddig leértek, füvet sarjasztottak a nedves kövek között Az Erdei mesék mesegyűjtemény négy elbűvölő mesét tartalmaz az erdei állatok kalandos mindennapjairól. Megtudhatod, hogyan keresett Rozsdás saját házat, és Tüskés hogyan segített Fricinek, megnéztheted Viki csodaszép új kalapját, és megismerkedhetsz Benedek nyuszi családjával is, ezt a gazdagon illusztrált Erdei mesék mesekönyvet olvasva Erdei Állatos Mesék. Álx faktor 2 adás latmesék. Egyszer a galamb, a rhugh grant height éce meg a lúd nagy erős barátságot kötött, skampó elindultak együtt világot látni. Amint mentek, mendegéltek, rengeteg erdőbe értek, rengargentina idő eteg erdő közepében találtak egy puskas arena nagy hordót. Felszáll a galamb a.

Találós kérdések gyerekeknek válaszokkal - erdei állatok

Inci- finci állatos mesék: Erdő szélén a kis őzem-bőzem végig látta, hogy mi történt. Látta, hogy hogyan járt pórul a róka- bóka. Gani Zsuzsanna: Hapci Manci. 2020. 11. 21. Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kisegér. Úgy hívták, hogy Hapci Manci. Azért Hívták Hapci Mancinak, mert mindig tüsszögött Fürtöcske odaért az erdő széléhez, kicsit megborzongott, visszanézett. A házuk egy apró kicsi házikónak tűnt a távolból, de mégis milyen biztonságosnak látszik. - Csak nem vagy gyáva Fürtöcske? - hallott egy hangot, nem is tudja merről. - Én nem vagyok gyáva! - mormogta magában, és elindult tovább az erdei úton Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer az erdő közepén egy takaros házikóban három medve. Egy nagy, egy közepes és egy kicsi. A nagy medve mindig morcos volt, a középső állandóan aggódott, a kicsi pedig folyton csak kacarászott. Egy nap kását főztek. - Én csak a szamócás kását szeretem. - mormogott a nagy medve

40 Best Ismeretterjesztő Filmek Gyerekeknek Images In. Sajdik ferenc 1980 as években kiadott könyvsorozata adta az ötletet az állatos mesék feltámasztásához. generációk nőttek fel ezeken a könyveken. elsősorban gyermekeknek szánjuk, de nem kizárólag, mert felnőtteknek is vidám perceket szerezhetünk a filmekkel. sajdik ferenc forgatókönyve, groteszk humora illetve a kép. Állatos játékötletek. Az alábbi játékok erdei állatokhoz kapcsolódnak. Ki vagyok?. Erdei állatos képekkel játsszuk. Egy kisgyerek kihúz egy képet, és anélkül hogy megnézné, a homlokára teszi úgy, hogy a többiek lássák. Kérdéseket tehet föl az adott állatról, amelyre a többiek igennel vagy nemmel válaszolhatnak A MESÉK SOHA SEM MENNEK KI A DIVATBÓL! Kedves szülők! Amikor Ti is gyerekek voltatok, anyukátok, nagymamátok ugyanezeket, vagy hasonló meséket olvastak fel nektek szeretettel. Visszafojtott lélegzettel hallgattátok a mesét a furfangos állatokról, mókás bonyodalmakról, tanulságos befejezésekről. Most rajtatok a sor, hogy felolvassátok ezeket a meséket gyermekeiteknek!<br.

22 mondóka és vers állatokról - Tanítsd meg

 1. Kezdőlap » Állatos filmek/mesék. Állatos filmek/mesék Film AJÁNLÁSOK: Úton hazafelél. Egy golden retriever, egy fontoskodó macska és egy fiatal bulldog csatakoznak egy hosszú, hazautazás erejéig, azzal a céllal, hogy együtt lehessenek gazdijaikkal. Miért szeretjük: Mert az utazás humoros és szép (négy nemzeti erdőben.
 2. Erdei mesék. 6,50 € 4,99 € Búcsú a pelustól lányoknak. 6,50 € 3,99 € A két jó barát és más mesék. Állatos mesék. 12,50 €.
 3. . Leave a Comment. A farsang a nézőpontváltás, az átlényegülés ideje. Annak az új életnek és évnek a kezdete, a

Hát milyenek az állatok? -, bolhák, erdei ormányosok

MESÉK OVISOKNAK :: Meseorszá

 1. Erdei ház - Fred, én már sokszor mondtam neked, hogy ez nem az én életem!- kategorikus határozottsággal jeletette ki Cass, és utoljára még egyszer visszafordult az ajtóból. A negyvenes éveiben járó férfi tehetetlenül állt, és ezt nem tudta palástolni sem
 2. Az erdők királya és más mesék. Ill. Horváth Mónika. Budapest, Noran, 2008. 108 p., ill., 24 cm (Noran mesél) Az erdő királya Ön, az öreg szarvasbika, aki az év nagy részében terebélyes koronájával, magányosan járja az erdőt, és csak nász idején lép a képzeletbeli porondra, hogy megvívjon a tisztás szélén.
 3. denre kíváncsi volt. A Négyszögletű Kerek Erdő. A sehány éves kislány. A holló gyűrűje. A négy madár titka. Bódog és Szomorilla. Fény Sebestyén. Labirintó. Kövér Lajos színre lép
 4. A Használd az agyadat-sorozat kötetei garantáltan megmozgatják a gyerekek agytekervényeit: a rengeteg intelligenciafejlesztő feladat egyrészt hosszú időre leköti a figelmüket, másrészt észrevétlenül, játékosan fejleszti őket. Nem kell más, csak egy ceruza, egy radír és egy a Használd az agyadat-sorozat kötetei közül, és máris csikoroghatnak a fogaskerekek

Kedves Unokáim! Sokat kérdezgettetek régi barátomról, így kéréseteknek eleget téve, mesélek róla egy keveset. Talán legegyszerűbb az lesz, ha leveleimben szedem össze róla régi emlékeimet és egy- egy jegyzetemet kiegészítve küldöm el nektek. Olvasattok sok szeretettel, nagyapátok,néha kicsit hihetetlen történeteit A LEGO DUPLO Dzsungel és az LEGO DUPLO Erdei állatok kitűnő választás a született kalandorok számára. játék közben pedig fejleszti a gyermekek finom-motoros készségeit is. A LEGO DUPLO Első állatos dobozom segít gyermekeidnek felismerni az alapvető állatfajtákat, A Disney mesék rajongóinak Könyv ára: 3315 Ft, Mesék állatokról - Carmen Blázquez, 16 tanulságos mese várja a gyermekeket ezekben a gyűjteményekben. A főhősök többnyire állatok, akik saját tanulságos, mulatságos vagy épp elgondolkodtató kalandjaikkal segítik a kicsiket abban hogy j Erdei állatos dominó - Trefl Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: Izgalmas kihívás várja a gyerekeket ebben a játékban, hiszen a kis kártyákat úgy kell majd egymás mellé helyezniük, hogy az összeérő felek mintájukban is összeillő Erdei mesék Érdekességek gyerekekne

Kitalálós mese: 3

 1. den gyerek szívesen játszik. Az ismeretbővítés, fejlesztés szempontjából is jó választás lehet egy erdei állatos, háziállatos, vadállatos, dinós tematikájú játék
 2. Válassz több 10 000 könyv közül! Könyvek már 400 Ft-tól, újdonságok, klasszikusok, bestsellerek, könyvajánlók. Rendelj online egyszerűen a bookline online könyvesboltból
 3. szep, Online mese videók, rajzfilmek, animációs mesék gyerekeknek és idősebbeknek egyaránt. Ingyen nézhető mesefilmek a neten. - Online cartoon videos for free. - Gyerekmesék.h
 4. ---Tarcsai Szabó Tibor: A jajszárnyú fecskerigó /Kalandok az Össze-Vissza erdőből (Bp.Ciceró, 2002.)---Tersánszky Józsi Jenő: Misi Mókus kalandjai (Bp.Móra, 1975.
 5. őségűek, hogy sokáig, boldogan játszhassatok velük.

Rövid mesék szövegesen - Gyermekkel vagyo

 1. Strandröplabdázás az ingyenes szabadstrandon (300 méter) Foci (50m, folyamatos edzéshez bérleti díjat kér a pályaüzemeltető) Kajakozás és kenuzás tábor eszközeive
 2. den percben érezhető. Ősz, tél, tavasz, nyár örök körforgásában, de közel sem egyhangúan.
 3. dig addig jártak, míg haza nem értek hullafáradtan! Kutyatörténetek, vicces kutyás képek, kutyás videók, állatos mesék, állatos képek, állatos videók.
 4. Új könyv ára: 1490 Ft, Állatos és más mesék - Gyermekkorunkat idéző szép mesék - Meseskönyvek, foglalkoztatók kedvezményes áron - TKK kiadó. A MESÉK SOHA SEM MENNEK KI A DIVATBÓL! Kedves szülők! Amikor Ti is gyerekek voltatok, anyukátok, nagymamátok ugya

Állatos mesék - Online mesék egy helye

Csodaszép Erdei állatos babatakaró szett kézműves Lakástextil egyenesen EztnekedbyEra magyar alkotó műhelyébő Az erdei karácsony. Kovács Barnabás. Beszerzés alatt! Küldési idő: 7 - 9 nap. Tarts te is Röffencs malackával, akivel mindig történik valami, aki újabbnál újabb, rendkívüli kalandokban vesz részt! Röffencs és barátai hógolyózás közben rádöbbennek, hogy a - karácsony - már csak néhány nap! Most ki kit ajándékoz meg Állatok az erdőben /Matricás óvoda 2-3 éveseknek Kedves Szülők! A legújabb állatos-modelles sorozatunk négy füzetből áll. Minden oldalon egy-egy állat kerül bemutatásra, amelyet a gyerekek szépen kiszínezhetnek. Érdemes megjegyezni, hogy ebben a korb Erdei Manó Mesék. 431 likes · 5 talking about this. Az Erdei Manó Mesék között vidám és izgalmas elfoglaltságokat találhattok, amikkel a babák és kisgyermekek játékosan tanulhatnak. Az újdonságokat..

Video: Nyári táborok 2021 - 1

Az erdő állatai - YouTub

Erdei állatos dominó - Trefl, Gyártó: Trefl, Bruttó Ár: 1800 Ft, Leírás: Izgalmas kihívás várja a gyerekeket ebben a játékban, hiszen a kis kártyákat úgy kell majd e.. Csodaszép Erdei állatos egészségügyi könyv borító (2) kézműves Könyv- és füzetborító egyenesen Bernizo magyar alkotó műhelyéből Késztermék, azonnal rendelhet A weblap a gyerekek olvasóvá neveléséről, annak módszertanáról szól születéstől kiskamasz korig. A tematizált gyermek- és ifjúsági ajánlók mellett recenziók, szerzői interjúk és olvasói vélemények segítik a konyvválasztást

Téli mesék óvodás gyermekeknek - Játsszunk együtt

A BogyóésBabóca is cuki lehetne, erdei kisgyerek-állatok kalandjai, vagyis kisgyerekek kis kalandjai erdei állatos köntösben. hogy nagyon-nagyon-nagyon egyszerűek a rajzok és nagyon-nagyon-nagyon egyszerűek a mesék, és nagyon nem akartam belőle olvasni. Aztán fiaim születtek és megkönnyebbülten felsóhajtottam, hogy hát. Mesék, versek. Szöveggyűjtemény . Év elejére: várjál, mikor ősz lesz, lehullik a fák levele, eszem az erdőben sok makkot, s nagy lesz belőlem. Jövök hazafelé, akkor megehetsz. - Jól van! - mondja a farkas. Hát reggel kimegy a szegény ember, hogy levágják a malackát, s hát nem volt a malacka. Biztos valaki ellopta Az erdei tanoda, Rajzfilm, gyerekmese - mindez egy helyen gyerekeknek - Gyerekfilm.h hal, Online mese videók, rajzfilmek, animációs mesék gyerekeknek és idősebbeknek egyaránt. Ingyen nézhető mesefilmek a neten. - Online cartoon videos for free. - Gyerekmesék.h A fiúk kardjaikkal vagdalkoztak, a lányok a kiscsoportos óvó néni lábába kapaszkodtak, kurjongattak, lökdösődtek, rikoltoztak! A kiscsoportos óvó néni pedig, kardjával kalimpálva egyre csak kifelé hátrálva, hamarosan elhagyta a nagycsoportot. Az ajtóból még visszakacsintott, azután eltűnt a kiscsoport felé

Go! mesék Gumimacik Halloweeni mesék Kacsamesék Karácsonyi mesék Magyar Népmesék Magyar Rajzfilmek Maja, a méhecske Monster High mesék Pityke őrmester Rejtélyek városkája Scooby-Doo mesék Star Wars: Lázadók Teljes mesék Tom és Jerry mesék Én kicsi pónim: Varázslatos barátsá Erdei mesék vélemények a JátékNet.hu játék webáruház vásárlóitól Állatos játékötletek. Az alábbi játékok erdei állatokhoz kapcsolódnak. (tovább) Szerző: ovonok.hu. Versek, mesék, ének-zene A mókus. Nem csak kirándulásokon, de sokszor a parkokban is találkozhatunk mókusokkal. Tanuljunk meg egy verset róluk. (162) Tehetséggondozás (54) Versek, mesék, ének-zene (151. Marék Veronika könyvei, néhány példa: Boribon; Laci és az oroszlán; Kipp-kopp mesék. Mihail Pljackovszkij: A sün, akit meg lehetett simogatni. Szutyejev mesekönyvek, néhány példa: Vidám mesék; Miau és más vidám mesék; A három kiscica. A szülő saját meséi a gyermek napjáról. Icinke Picinke - Népmesék óvodásoknak. 3. Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szöveg helyesírását és nyelvhelyességét, a tulajdonnevek átírását.Esetleges további megjegyzések a vitalapon. A The Walt Disney Company egész estés rajzfilmjeinek listája

Boldogbaba: Mesekönyv - Állatos mesék (sok) | Disney

Állatos történetek Novellák, mesék, verse

Versek, dalok, mesék, ötletek Madarak és fák napjára. Hosszú óta május 10-e a Madarak és fák napja, ez pedig egy újabb kitűnő alkalom a természet és a környezetünk megismerésére, védelmére, a cselekvésre. A gyermekek figyelmét kreatív módon is felhívhatjuk környezetünk szépségeire a csod�¡latos p�³kember, Mese filmek, rajzfilmek és animációs videók nagy mennyiségben. Nézz ingyen online meséket a mesefilmek.hu oldalán - mesefilmek.h crudek, Mese filmek, rajzfilmek és animációs videók nagy mennyiségben. Nézz ingyen online meséket a mesefilmek.hu oldalán - mesefilmek.h A hímes tojás festés mesterei. Szerző: AnyaMesélj.hu csapata | 2014.04.16. | Húsvéti mesék, Meseidő Hermann Marikával A kerek erdőben áll egy takaros házikó, mellette áll egy tojásfestő műhely. A ház körül egy óriási zöldséges kert terül el 3 490 Ft. Kosárba. Raktárkészlet: VAN. Állatos és más mesék - Gyermekkorunkat idéző szép mesék. 1 190 Ft. Kosárba. Raktárkészlet: VAN. Kerekecske dombocska- Népi gyermekmondókák. 1 790 Ft

Teljes mesék - MeseLandia - Ahol a mesék lakna

A gyerkőcök egyszerűen rajonganak minden állatért, életük első pár évében pedig néha úgy tűnik, mintha az embereknél is közelebb éreznék őket magukhoz. Így nem is meglepő, hogy a legnépszerűbb gyermekjátékok és a mesék között mindig sok állatos készletet is találhatunk, legyen szó építőjátékokról, plüssállatokról vagy társasjátékokról A verseket a szerző engedélyével közöltük. Még több Kiss Ottó vers ITT. ÁLLATOS ALBUM Szép ez az állatos album, nagypapa ötlete, vették, nagymama mondta: - Vigyázz rá! Nagypapa meg, hogy: ez emlék. Szép ez az állatos album, benne a kenguru ugrál, itt a kanári, a delfin, ott a zsiráf, az oroszlán. Hűsöl a nagy ha Erdei Zsolt: Arabella németül, én magyarul mesélek otthon - A mesék közül a klasszikusokat szereti, a magyar népmeséket, az állatos történeteket, az egyik legnagyobb kedvence pedig Kippkopp, a gesztenyegyerek. Rajzfilmeket is szoktunk nézni, de csak ritkán, Viktor nem szokott mindennap tévézni..

tovább a cikkre. Állatos gyerekdalok: 7 aranyos dal gyerekeknek állatokról, kicsinyeikről, állatkertről, kutyáról, cicáról. Mint régen is, most is szeretik a gyerekek a dalokat. De nem csak a régi, jól ismert dalocskákkal lehet megismertetni őket, hisz egyre újabb és újabb dalszövegek születnek - a gyerekeknek is A Gyerekdalok és mondókák animációs gyűjtemény mára ismert márka lett az országban. Igényes képi világa és finom humora a kisgyerekes szülők, pedagógusok és a gyerekek kedvence 3. Fúr-farag, de mégsem ács, kopog, mint a kalapács. Fák orvosa, doktora, erdőben az otthona. 4. Szép leányka ül a fán, piros ruha derekán, szíve olyan mint a kő. Tudjátok, ki lehet ő? 5. Éjjel-nappal mindig jár, mégis egy helyben áll. 6. Fent lakom az égen, melegít a fényem. Sugárból van bajszom, este van, ha alszom. 7 Zsömi, a világ legcukibb kalauza a Mátrában dolgozik: mesés tájakon visz végig az erdei vasút - Nemcsak a fantasztikus látvány, hanem világ legédesebb utaskísérője miatt is érdemes felkeresni a mátrai vasutat