Home

Agykontroll.hu videok

Dr. Domján László előadásából részlet. Gólyavár 2011. szeptember 30 Hallgassa meg, vásárolja meg az Agykontroll kiadványokat itt:Deezer: http://bit.ly/1JE8NNoSpotify: http://bit.ly/1RJjFzxiTunes: http://apple.co/1ZidmDEGoogle..

(Szülői vélemény, 2019. október 31.) A 2019. 10.30-31-ig tartó gyermek agykontroll tanfolyamot csináltuk végig kislányommal. Nagyon jól éreztük magunkat, számos olyan dolgot tanultunk meg, mely igazán hasznos lesz mind a tanulás és sport, mind a hétköznapi élet során Agykontroll, Budapest. 56 466 ember kedveli · 43 ember beszél erről · 144 ember járt már itt. VIII. ker., Fiumei út 4. (Szebb Életért Központ a Keleti pu.-nál) Nyitva: munkanapokon 9 és 17 óra közöt 2013-01-18 14:31:40. Weitz Teréz előadásából részletek megtekinthetőek a You Tube-on: Hogyan aktiváljuk a jobb agyféltekénket, Mi az elmetérkép, és mire való, Zsenimozizás, Miért blokkolsz le, Tanulás, A megerősítés fontossága, A homoktövis bogyóról. Január 14-én. 2013-01-11 22:10:06 A(z) szellemjárás-agykontroll című videót civis72 nevű felhasználó töltötte fel a(z) film/animáció kategóriába. Eddig 284 alkalommal nézték meg Agykontroll, agykontroll, dokumentumfilm, film Dr. Domján László: A zene és a megzenésített pozitív megerősítések gyógyító ereje. Dr. Domján László: Gyógyulj meg a szavak erejével! Dr. Domján László: Meghökkentő változások pozitív megerősítésekkel Dr. Domján László: Mikor működnek az affirmációk és mikor nem? És ha nem, miért nem

Agykontroll, agykontroll, dokumentumfilm, film Agykontroll - Alapgyakorlat Dr. Domján László: A zene és a megzenésített pozitív megerősítések gyógyító ereje. Dr. Domján László: Gyógyulj meg a szavak erejével! Dr. Domján László: Meghökkentő változások pozitív megerősítésekkel Dr. Domján László: Mikor működnek az affirmációk és mikor nem? És ha nem, miért nem Töltsd le egyszerűen a szellemjárás-agykontroll videót egy kattintással a videa oldalról. A legtöbb oldal esetében a letöltés gombra jobb klikk mentés másként kell letölteni a videót, vagy ha már rákattintottál és elindul a videó akkor használd a böngésző menüjét a fájl -> oldal mentése másként. szellemjárás-agykontroll videa videó letöltése ingyen, egy. Abszolút Kontroll! -Drog, nano. Date: 2009. 11. 25. Click on the image to download! Click on the image to start LOOP creation! A teljes hivatalos nevedet, amely általában családnévből és utónévből áll, egy államilag kibocsátott személyazonosító igazolvánnyal megegyezően Összegyűjtöm, és témák szerint közzéteszem Domján László normál YouTube licenc alatt feltöltött videóit.Azt tapasztaltam, hogy a Facebook AGYKONTROLL csoportban és máshol is sokszor konkrét esetekre kérnek segítséget. Így a kategóriák között gyorsan megtalálható az aktuális eset, és tudom ajánlani annak aki segítségre szorul.Minden videót végig nézek.

Én ugyanis azt gondoltam, hogy az agykontroll tanfolyamon tanultaknál nincs hatásosabb, és íme kiderült, hogy tévedtem. Erzsike előadásán olyan megvilágosodott, aha élményekben volt részem, amit egészen idáig, hát hogy is mondjam inkább szégyelltem, mintsem dicsekedtem volna vele A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy ennél lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki istenadta lehetőségeinket, s így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát.. Egyik fontos eszköze a RELAXÁCIÓ avagy lazítás, ami egyúttal a bizonyítottan megbetegítő.

Az USA évtizedeken át hajtott végre szupertitkos kísérleteket és műveleteket, és tartott fenn semmilyen térképen nem szereplő, senki által nem ismert szigorúan őrzött támaszpontokat. Hogyan sikerült ezeket a helyeket és missziókat hossz Fotók, videók, sorozatleírások, epizódismertetők, vetítési időpontok - műsorainkkal, bemutatóinkkal kapcsolatban minden. Az agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy ennél lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki lehetőségeinket, s így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát. Például tanulás, tanítás, kommunikáció, intuíció fejelsztése Agykontroll, Budapest, Hungary. 56,456 likes · 50 talking about this · 144 were here. VIII. ker., Fiumei út 4. (Szebb Életért Központ a Keleti pu.-nál) Nyitva: munkanapokon 9 és 17 óra közöt

Dr. Domján László agykontroll.hu - YouTub

 1. t az Agykontroll, a Zseni mozizás, Delfintanulás, Turbótanulás, vagy azok a szakembereknek szóló tanulás-módszertani továbbképzések,
 2. A teljes hivatalos nevedet, amely általában családnévből és utónévből áll, egy államilag kibocsátott személyazonosító igazolvánnyal megegyezően. A Videa addig nem tudja feldolgozni a kérelmet, amíg nem rendelkezik ezzel az információval. A jogosult lakcímét/székhelyét, telefonszámát és email címét. Add meg a.
 3. Agykontroll- Csakráink működésének harmonizálása - Sólyom Ildikó A Nyugalom Hangjai 3. - 01/04 - Hív az élet A Nyugalom Hangjai 3. - 02/04 - Utazás tested templomába A Nyugalom Hangjai 3. - 03/04 - Békében másokkal A Nyugalom Hangjai 3. - 04/04 - Elmúlás AGYKONTROLLOS MENTŐÖV A JÁRVÁNY IDEJÉN Antoine de.
 4. Agykontroll, Budapest. 56 468 ember kedveli · 12 ember beszél erről · 144 ember járt már itt. VIII. ker., Fiumei út 4. (Szebb Életért Központ a Keleti pu.-nál) Nyitva: munkanapokon 9 és 17 óra közöt
 5. t általában. 23/04/2021
 6. agykontroll.hu/... hatású stresszt is levezeti. Dr. Domján László - A Magyar Agykontrollszervezet Vezetője. A tanfolyam akkreditált. Bővebb információ. erina61. 835 subscribers. Őszintén vallott az agykontroll hazai mestere: három évig orvos nélkül.

Megfejtik az agykontroll működését. Index. 2010.04.02. 17:07. Az elme-test kapcsolat kutatása gyakorlatilag egyidős magával az orvostudománnyal, de a részletek mind a mai napig homályosak. Szinte mindenki találkozott már olyan esetekkel, amikor valamilyen lelki trauma váltott ki testi megbetegedést, a bizonyítottság ellenére. Agykontroll Tanulást segítő, hu az ~ szemszögéből is megpróbálta megközelíteni a kérdést. Domján László orvos és ~ oktató szerint a napközbeni egy, kettő, három relaxáci. Megtalálni önmagunk felé az utat! Sok segítség van a földön és sok segítö van jelen köztünk , de mi magunk tudunk a legjobban segíteni magunkon Domján László 1953-ban született Budapesten. 1977-ben végezte el az orvosi egyetemet Budapesten. Először belgyógyászként Budapesten, majd reumatológusként dolgozott az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben. 1989-ben Genfben az orvosi egyetemen elvégezte az amerikai agykontroll oktatók kurzusát, majd hazánkban is meghonosította a mexikói születésű texasi.

Lazíts! - 01/03 - A Silva-féle agykontroll alapgyakorlata

Itt az agykontrollal kapcsolatos videókat találsz Gyógyulás -Gyógyítás AGYKONTROLLAL- sikerek. By Anna Varsányi on Monday, June 16, 2014 at 12:23 AM. Többen igényelték, hogy vigyem ki - Dokumentum fájlként - a feltöltéseim elérhetőségeit. AGYKONTROLL-SIKERTÖRTÉNETEK gyűjtemény. Többen igényelték, hogy vigyem ki - Dokumentum fájlként - a feltöltéseim.

Videók - Agykontroll gyermekeknek - Törökné Marosvölgyi Ágne

 1. Előadások, hangoskönyvek: -Popper Péter- Láthatatlan ellenségek (mp3) -Popper Péter - Hol rontottuk el? (mp3) -Popper Péter - Önzés és csalódás -Kérd és megadatik 2. - Az elfogadás művészete - A Titok (a film hanganyaga) - Allen Carr: Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok! - Andrea M. Hesse - Árnyék a lelkemen- Kivezető út
 2. t amikor a csúcson volt, amikor a legjobb formáját mutatta. Az emberek özönlöttek az előadásaira, hogy ott az agykontroll alapjai­val megismerkedve erőt és tudást kapjanak a teljes felgyógyulásukhoz. A változás külső jele esetében csupán annyi, hogy erősen és láthatóan remeg a jobb keze
 3. Vonzás törvénye és agykontroll. dátum: kedd, november 05, 2013 Agykontroll, hírek, ősi tudás, S.S. von Staden, tudás, Vonzás Törvénye, Egy természeti törvény kimondja, hogy az energia a figyelem irányát követi. Ez a vonzás vagy rezonancia törvénye. Ha megtanuljuk figyelmünket arra irányítani, amit akarunk - nem pedig.
 4. den kedden 20:30 -tól. https://drbudai-germangyogytudomany.hu
 5. dig utálom, hogy nem látok tökéletesen. Töröld-töröld) 3
 6. denfajta. 25000.
 7. Kedves Látogató! Korábban ezen a weboldalon az általam tartott Agykontroll tanfolyamokról találhattál információt és vásárolhattál jegyet, ám ez most megváltozott. Én 2019 végéig oktattam a módszert, de most a hipnózis területén végzett munkám és a meditációs tapasztalataim alapján kifejlesztett, INVERSUM - Érzelem management nevű online rendszerrel segítem az.
Mi a pozitív gondolkozás? – Agykontroll

VV Zsuzsi agykontroll diplomát szerzett. A Tabu Tv stábja egy ezoterikus üzlet megnyitóján faggatta VV Zsuzsit arról, hogy ő mióta hisz az ilyesfajta dolgokban. Sztárok a videóban: Márki Zsuzsi. Szólj hozzá! Hozzászóláshoz be kell jelentkezned! Belépek vagy Regisztrálok Az Agykontroll ma: Dr. Domján László a Sztárportréban! 2017. december 18. 11:37 Van-e lehetőség ma arra, hogy egy-egy testi tünet, vagy betegség kapcsán rákeressünk, hogy milyen jellegű lelki okok szokták kiváltani az adott tünetet 2019.10.21. - Dr. Domján László Agykontroll sikertörténetek videó sorozatában szereplő sikertörténeteket a gyors megtalálhatóság érdekében szervrendszeri csoportosítás szerint gyűjtöttem össze. See more ideas about videók, erdő, meditáció

Agykontroll - Élő Faceboo

 1. den érdeklödőt aki már végzett tanfolyamot és azokat i
 2. denem. Mégsem az a megoldás, hogy programozom, hogy Dr. X holnap fogadjon, mert ha ezt meg tudnám tenni, akkor korlátoznám Dr. X-et a szabadságában és.
 3. den hétfőn 19h-21h. POZITÍV EMBEREK online agykontroll klubja
 4. Agykontroll tanfolyam 10-14 éves fiataloknak [1 kép] II. diótörő verseny a Csillagvizsgálóban [1 kép] Balaton Csillagvizsgáló - LEADER Kultúrközpont 8184 Balatonfűzfő, Sport Centum területe Tel.: +36 30 524 8709 Email: info@balatoncsillagvizsgalo.hu.
 5. tegy 2%-át használjuk ki. A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy ennél lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki istenadta lehetőségeinket, s így sikeresebben oldjunk meg

Dr. Domján László orvos, belgyógyász, reumatológus, az agykontroll magyarországi meghonosítója - 1953. április 20-án született.. A gyermek agykontroll tanfolyam a Hevesi Sándor Művelődési Központban kerül megtartásra! Jelentkezni Kelemen Gyula oktatónál lehet a megadott telefonszámon illetve e-mail címen Agykontroll - Téma:Egészség - Online Lexikon - Tudod-e, hogy mi mi? MiMi az útmutató tudástá

Érdekes videók, előadások - freewb

 1. Kedves Lista! Agykontroll hírlevél. Az igazolvány betûjelét és számát folytatólagosan kell beírni, nem hézaggal, ahogy az igazolványon van. 1. A napokban 45 perces videointerjút készítettem Bokor Edit, bajai társunkkal
 2. Agykontroll t keres Az Ön közelében? A Cylex megtalálja telefonszámmal, elérhetőségekkel, nyitvatartással, értékelésekkel és promóciókkal
 3. Helló, kedves Törzstagok! Aziránt érdeklődöm, hogy van-e a T. tagság között olyan, aki elvégezte a Silva féle Agykontroll tanfolyamot? Érdekelne a véleményetek, a tapasztalataitok, hogy mennyire tudjátok használni az ott tanult technikákat, mennyire tudtátok elfogadni a kezdet kezdetén azokat az állításokat, hogy mire jó ez az egész.Én pl. kételkedve mentem a.
 4. Agykontroll, Budapest, Hungary. 56,458 likes · 48 talking about this · 144 were here. VIII. ker., Fiumei út 4. (Szebb Életért Központ a Keleti pu.-nál) Nyitva: munkanapokon 9 és 17 óra közöt

szellemjárás-agykontroll - Vide

Nekem csak úgy, semmilyen technika nélkül is gyakran szokott lenni tudatos álmom. Már óvodás koromban is volt ilyen, tisztán emlékszem, hogy anyukámmal az óvoda folyosóján sétáltunk az álmomban, amikor megkérdeztem tőle, hogy Anya tudod, hogy ez csak egy álom? Könyv ára: 2840 Ft, Agykontroll - Philip Miele - José Silva - Sólyom Ildikó (Szerk.), Magyarországon már bizonyított a Silva-féle agykontroll elnevezésű, praktikus problémamegoldó módszer. Tudományos felmérés szerint a négynapos kurzust elvégzők 62%-kal k

Agykontroll, agykontroll, dokumentumfilm, film Film videó

Video: Agykontroll - Előadáso

A tudatosság iskolája – Agykontroll

szellemjárás-agykontroll videa letöltés - Stb videó letölté

Abszolút Kontroll! -Drog, nano, agykontroll, biológia

2021.06.21. - Explore Zsuzsa Kolonicsné H's board Lélektár ,agykontroll ., followed by 133 people on Pinterest. See more ideas about meditáció, spiritualitás. 1013 Budapest, Várkert rakpart 17. Földszint | Tel.: +36/30-933-1060, +36/30-962-3219, +36/20-411-5678 | info@312.h

Gyógyulás - Gyógyítás AGYKONTROLLAL Agykontroll

 1. den! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked
 2. Hárman súlyosan megsérültek, köztük egy terhes nő a 74-es főúton, Hahótnál történt balesetben 2021. aug. 21. - Szirén
 3. Star Trek Voyager 7x04 - Agykontroll. 97. Feliratkozom. Sorozatok filmek. 300 vide.
 4. OKJ tanfolyamok, OKJ képzések Budapesten és országszerte. 1267 tanfolyam, felnőttképzés szakmai gyakorlattal, vizsgával 53 városban 2021-ben
 5. Naturmagazin - a természetes megoldások magazinja. ZYO Bizalom másokban és a világban - Önvaló, online - jún. 3. 2021 június 1. ZYO Bizalom másokban és a világban - Önvaló, online - jún. 3

7.Néh ány a lap vet ő ké rdé s az a gyk ont rol lró l 7.1.Imádság-e az agykontroll 7.2.Megváltozhatunk-e az agykontroll segítségével? 7.3.Szüksége van-e a keresztény embernek az agykontroll technikáira? 7.4.Mondhatjuk, hogy gyógyulhatunk agykontroll nélkül is Agykontroll tanfolyam gyermekeknek 2016.11.02. szerda 00:00 - 2016.11.03. csütörtök 00:00 Partner programok, programajánló . STRESSZ KEZELŐ, ELMEFEJLESZTŐ TANFOLYAM 7-10 ÉVES GYERMEKEK SZÁMÁRA Mi az agykontroll és mire jó? Kutatók szerint elménk képességeinek csupán mintegy 10%-át használjuk ki.. Tisztelettel üdvözlöm. Dr. Domján László vagyok, belgyógyász, reumatológus, az orvostudomány kandidátusa. Sokan az agykontroll nevű stresszkezelő és elmefejlesztő módszer oktatójaként ismernek. Az agykontroll csodálatos eredményeket produkál. Itt egy hasonlóan csodálatos, kapszulában fogyasztható anyagra hívom fel a. 2020.10.30. A lelki evolúció szerzője a könyveiben szereplő segítő eszközöket elkészítette. Ezek hosszadalmas beavatási szertartáson mennek keresztül, ezért csak a tulajdonosa láthatja és foghatja meg, így lezárt borítékban forgalmazzuk mi is Emilé Coué törvényekbe fektette a tudását, amelyet később az Agykontroll is átvett. Coué I. törvénye így szól: Minden, ami betölt, megvalósulni igyekszik, amennyiben emberileg lehetséges. A második törvényében pedig kimondja, hogy amennyiben az akarat és tudat ellentétes egymással, akkor mindig az akarat marad alul. Ez.

Visszajelzések az agykontroll klubok tagjaitól Kineziológi

A mostani válság fokozza a migrációs válságot, hiszen nemcsak a NATO országok hadseregeivel kooperáló afgánok akarnak menekülni, hanem azok is, akik valami más miatt nem érzik biztonságban magukat. A Budai vár első rekonstruált helyisége: a Szent István terem Ma nyílik meg a. Ismét lesz agykontroll tanfolyam Szigetszentmiklóson. Ezúttal a 10 és 14 év közötti gyerekeket várják a Városi Könyvtár és Közösségi Házban november 9-én és 10-én, szombaton és vasárnap reggel 9 órától délután 4-ig. Az agykontroll segít a tanulásban, a sportban, az egészségjavításban, valamint a célok és álmok elérésében

Agykontroll-tanfolyamot bemutató ingyenes ismertető előadásra kerül sor március 5-én, kedden 17 órakor a Hotel Pannóniában Orsolya 1974-ben született Budapesten. Édesapja szemsebész, édesanyja röntgenasszisztens. Bár az ország legjobb matematika-tagozatos gimnáziumában érettségizett, mégis az egészségügy területén folytatta tanulmányait. 1996-ban a Nemzetközi Pető Intézetében megszerezte első, konduktor-tanítói diplomáját

Mi az az agykontroll? - egyrejobbanklub

Relaxációs technikák Legfrissebb hírek Biofeedback Progresszív relaxáció Szervezetek Autogén tréning Relaxációs lehetőség Agykontroll Szorongás Németül - Relaxation. Relaxációs gyakorlatok Jóga Segédanyagok: relaxációs zene, relaxációs kazetta, relaxációs cd, meditációs kazetta, meditációs cd, könyv Hipnózis. Kecskeméten születtem és ma is itt élek. 1979. Érettségiztem a Bányai Júlia Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskolában. Az érettségi mellé megkaptam az általános ápoló és asszisztensi oklevelemet is.1980. Szülészn Céginformáció. Művészek. A Gold Record jelenleg is menedzselt, kiadott és / vagy támogatott előadói. Ezen az aloldalon találhatók művészeink adatlapjai a legfrissebb információkkal. Művészek. Influenszerek. Projektek. Összes DJ Fél playback előadó Táncos produkció Tartalom menedzsment Tribute zenekar Zenekar. Junkies Az Otthonunk - Our Home - Nosso Lar - Film a halálról, a pokolról, a mennyországról honnan jöttünk, hová megyünk. A film a halál utáni és halál előtti életet mutatja be. A film Chico Xavier brazil író és médium regényén alapszik. Xavier élete során 92 könyvet közvetített mint médium. A film annak a léleknek. Szállás, táborozás, edzőtábor, sátorozás a Vértesben Pusztavámtól 4 km, Mórtól, Oroszlánytól 10 km-re. Pontos koordinátái: 47.393327, 18.258516 Tel.: (20) 9222-406, (20) 3849-858 Szívesen ébrednél legszebb álmodból felverő zörgő kukásautó helyett..

Szigorúan titkos: Agykontroll, földönkívüliek és az 51-es

A Love.hu társkereső 2006-ban indult útjára azzal, hogy segítsük a társkeresők egymásra találását. Olyan rendszert teremtettünk nekik, mely egyszerű, könnyen használható és követi az aktuális társkereső trendeket a folyamatos fejlődéssel. - és naponta 600 új társkereső választja a love.hu társkereső oldalt Tanfolyamszervező cégek gyűjtőoldala. Olyan tanfolyami témák esetén, ahol készült saját aloldal, ott csak néhány tanfolyami link található, a részletes lista a témához kapcsolódó aloldalon található. Található az oldalon tanfolyamokkal kapcsolatos egyéb linkek is, mint pl. oktatási anyagok, vizsgafeladatok, adatbázisok Márki Zsuzsi közösségi sztáradatlapja. Tudj meg róla mindent és barátkozz a többi rajongóval! Életrajz, adatok, képek, háttérképek, vélemények Ezért a Tudathang módszerei is ezt a hármasságot hordozzák. A test-lélek-szellem vagy test-beszéd-tudat szintjein képviselek olyan módszereket, amelyeket magamon teszteltem, elsajátítottam, és már legalább egy jupiteri ciklus - vagyis 12 év - óta eredményesen végzek, gyakorlok: klasszikus, nyugati asztrológia, Recall Healing módszeregyüttes, thai masszázsok, thai. VOKE Vörösmarty Művelődési Ház - Miskolc © 2012-2020. Minden jog fenntartva

Agykontroll Gold Recor

Az agykontroll után elkezdem jógázni, szintén egy pszichológus tanácsára. Hatha jógának volt meghirdetve, ászanákkal (különböző testtartásokkal), közben zenés meditációkkal. A szeretetet hirdették. Azt tanították, hogy ugyanazt tanítja a kereszténység is, mint a jóga, és ugyanaz az istene is, csak az ún. 'exoterikus. Olvasónk hívta fel a figyelmünket Nyársapáti Hírmondó című önkormányzati kiadású újság cikkére, amit a szerzőpáros egyik tagjaként a helyi alpolgármester, Tóth Tibor jegyez A DIYS munkatársai még tavaly több, mint 4000 önkéntest kértek fel egy IQ tesztre, majd a tesztek összegzésénél kiderült, hogy mely tevékenységek, hobbik javíthatják az értelmi intelligenciánkat.. A kísérlet 6 hónapja alatt jól látható volt, hogy egyes tevékenységek, például egy új eszközön való művelet megtanulása vagy a kötés közel 10% -kal növelte az IQ-t Bemutatás. Ez az oldal azért jött létre, hogy segítsen eligazodni a könyvvásárlás online és offline világában. Összegyűjtöttük és tematikusan rendeztük a legjobb online és hagyományos könyvesboltokat. Azonban nem csak a magyar linkeket lehet itt fellelni, hanem angol és német nyelvűeket is. Könyvesbolt.lap.hu klikk ide. Agykontroll videók letöltése. Online Agykontroll videók letöltése egyszerűen és gyorsan akár mobiltelefonra is mp4 és mp3 formátumban a legnagyobb videó megosztó oldalakról mint a youtube, videa, indavideo, facebook, instagram... A Agykontroll videókat természetesen megnézheted online is itt az oldalon

2012-09-10, 20:30: José Silva & Philip Miele Agykontroll Silva módszerével Életünk megváltoztatásának döbbenetes módj Agykontroll - Videó HuPont.hu Ügyfélszolgálat . Üdvözöllek az oldalon !! Válogass kedvedre a menük és a videók között. Amennyiben úgy érzed megérintett valamelyik téma vagy szükséged van segítségre, akkor keress bizalommal KELL EGY CSAPAT! - 2009.03.24.mondjuk már régóta. Ez a honlap ezért jött létre, mert kell egy csapat... Kell egy csapat, mert a közös feladaton túl meg kell találju Hipnózis,agykontroll,relaxáció - MUNKA AZ INTERNETEN KERESZTÜL! Szerkesztés alatt,kérem nézzen vissza később is! Hipnózis. A hipnózis szó görög eredetű, a hypnos (alvás) szóból származik, mert először úgy vélték, hogy egy alvásszerű állapotról van szó

Agykontroll - Home Faceboo

EZ AZ ÉV AZ ÉN ÉVEM. AMIRE VÁGYOM, AZT ELÉREM. SIKERES ÉS BOLDOG VAGYOK. A CSODÁK ÚTJÁN HALADOK. yaskane :) 2008.10.16 Offlin